Cel mai eficient odorizant natural pentru masina

Este absolut normal ca, in timp, interiorul masinii sa isi piarda izul de nou si curat.

Vestea buna este ca exista o multime de metode prin care sa mentii pentru mai mult timp un miros placut in masina ta. Vestea mai putin buna este ca odorizantele folosite cel mai frecvent, precum bradutii colorati si parfumati, contin substante daunatoare pentru sanatate.
Pe lista de ingrediente a odorizantelor artificiale de masina se gasesc compusi chimici nocivi, acestea fiind un pericol pentru soferii care isi petrec mare parte din zi in masina.

2 metode simple si naturale pentru o masina cu miros placut in interior:

  • Difuzor auto aromaterapie Zenix cu disc de pasla si suport din otel inoxidabil care se prinde cu usurinta in grila de ventilatie. Uleiul esential este impregnat pe discul de pasla si emana pemanent o aroma discreta a carei intensitate creste daca sistemul de ventilatie functioneaza. Pe discul de pasla se pune uleiul esential natural preferat.
  • Difuzor auto aromaterapie Zenix cu ultrasunete cu capacitate de 50 ml si durata de functionare de pana la 8 ore. Aparatul functioneaza cu apa si uleiuri esentiale, intermitent sau continuu, in functie de preferintele fiecaruia. Datorita designului ingenios, difuzorul se potriveste perfect in spatiul dintre scaunele din fata.

Pentru difuzoarele de aromaterapie pot fi folosite uleiuri esentiale naturale care contribuie la eliminarea mirosurilor neplacute si crearea unei atmosfere primitoare in masina, dar si la inducerea unei stari de bine, de relaxare si optimism. Exact ceea ce ai nevoie pentru a te bucura de fiecare drum pe care il faci cu masina, fie ca este nevoie sa conduci zi de zi spre serviciu, fie ca pleci in vacanta.

Care sunt cele eficiente uleiuri esentiale pentru masina?

  • Cea mai cautata aroma pentru odorizantul de masina este cea care iti da senzatia de curat. Uleiul esential de lamaie ajuta la purificarea si improspatarea aerului din masina, de aceea este o optiune excelenta pentru a obtine atmosfera fresh, vesela, revigoranta.
  • Cea mai buna stare de spirit la volan este cea de relaxare. Pentru a face fata traficului aglomerat, insa, ai nevoie permanenet de atentie. Uleiul esential de menta igienizeaza spatiile, improspateaza aerul si iti trezeste simturile, te ajuta sa fii atent, optimism si relaxat pe tot parcursul calatoriilor. In plus, aroma mentolata, previne raul de masina, asa ca o poti folosi cu incredere chiar si atunci cand calatoresti cu persoane mai putin rezistente la drumuri lungi si anevoioase cu masina.

Testeaza difuzoarele de aromaterapie cu uleiuri esentiale pentru masina si impartaseste-ne experientele calatoriilor tale!  

Menu