Ce fel de uleiuri, esente se folosesc in difuzorul de arome cu ultrasunete?

Pentru difuzorul de arome se folosesc uleiul esential pur, 100% natural si apa plata.

Difuzorul de arome cu ultrasunete foloseste apa si uleiul esential pentru a produce vaporii care sunt emanati in aer si mai apoi sunt inhalati, ajungand in sistemul respirator, plamani si sange.

Pentru a te bucura de beneficiile uleiurilor esentiale este necesar sa te asiguri ca acestea sunt pure, 100% naturale si nu contin ingrediente sintetice, solventi sau alte impuritati.

Nu folosi uleiuri vegetale in difuzorul de arome si nici amestecuri de uleiuri care contin ulei vegetal cum ar fi cel de masline, cocos, argan etc.

Nu folosi uleiuri esentiale care contin impuritati sau mici depuneri pe fundul sticlutei. Acestea pot afecta iremediabil buna functionare a difuzorului de arome.

Nu folosi in difuzorul de arome uleiuri esentiale sintetice sau adulterate sau alte esente frumos parfumate, dar pline de compusi chimici produsi in laborator. Acestea pot avea efecte negative asupra sanatatii, crescand riscul migrenelor, alergiilor si iritarii sistemului respirator.

Se pot folosi combinatii de uleiuri esentiale in difuzorul de arome?

Da, in difuzorul de arome pot fi combinate doua sau mai multe uleiuri esentiale, tinand cont de numarul maxim de picaturi recomandat pentru volumul de apa folosit.

Se pot folosi combinatii de uleiuri esentiale simple si blenduri in difuzorul de arome?

Aceste combinatii nu afecteaza buna functionare a difuzorului de arome, dar nu este indicat sa combini un blend deja format dupa o anumita reteta care are un scop definit cu alte uleiuri care pot sa-i schimbe calitatea si astfel efectul lui sa fie diminuat.

Poti recrea amestecul folosind uleiurile esentiale simple si obtine propriul blend.

Menu