Cum se utilizeaza un difuzor de arome cu ultrasunete?

Difuzorul de aromaterapie cu ultrasunete este cel mai intalnit aparat de aromaterapie cu ajutorul caruia te poti bucura intr-un mod sigur de beneficiile uleiurilor esentiale. Pentru a intelege cum trebuie sa utilizezi un difuzor de aromaterapie, trebuie sa cunosti principiul simplu pe baza caruia functioneaza acesta.

Cu ajutorul undelor ultrasonice, aparatul transforma apa si uleiurile esentiale in mici particule care sunt inhalate.

Iata cum poti pune in functiune un astfel de aparat imediat dupa ce l-ai achizitionat!

  1. Iti multumim ca ai comandat un difuzor de aromaterapie din magazinul nostru! Daca tocmai ai primit coletul, scoate aparatul din cutie si lasa-l cateva ore ca sa se adapteze temperaturii din camera, mai ales in cazul in care exista variatii mari de temperatura intre exterior si interior.
  2. Asaza aparatul pe o suprafata plata, stabila. In cazul in care aparatul functioneaza cu energie electrica, este necesara conectarea la priza.  Evita amplasarea aparatului in spatele perdelelor, sub articolele de mobilier sau in apropierea obstacolelor deoarece acesta elimina un flux de vapori. Nu lasa aparatul la indemana copiilor.
  3. Scoate capacul exterior si conecteaza mufa alimentatorului la baza dispozitivului.
  4. Adauga apa plata rece cu ajutorul unei cupe de masura avand grija sa nu depasesti capacitatea maxima. Majoritatea difuzoarelor de arome au semne care indica volumul maxim de apa.
  5. Adauga in apa cateva picaturi de ulei esential 100% natural. Atentie: nu adauga uleiul esential inaintea apei, depunerea lui pe placuta cu ultrasunete va ingreuna vibratiile si producerea vaporilor. Vezi si “Cate picaturi de ulei esential se pun in difuzorul de arome?”
  6. Asaza capacul interior daca este cazul si cel exterior, conecteaza alimentatorul la priza si porneste aparatul!

Menu