Vrei sa-ti achizitionezi un difuzor de arome cu ultrasunete si nu stii la ce aspecte ar trebui sa fii atent?

Difuzoarele de arome cu ultrasunete au o multime de specificatii si, uneori, poate fi dificil sa le parcurgi pe toate si sa faci comparatii pentru a alege cea mai buna varianta. De aceea, trebui sa stii ca sunt 5 caracteristici minime la care trebuie sa fii atent pentru a opta pentru cel mai bun difuzor de arome si a te bucura de beneficiile aromaterapiei.

Ghideaza-te dupa aceste caracteristici pe care ar trebui sa le aiba un difuzor de arome cu ultrasunete  astfel incat sa te poti bucura in siguranta si pentru timp indelungat de beneficiile aromaterapiei!

 1. Inchiderea automata. Functia de inchidere automata contribuie la utilizarea in siguranta a aparatului determinand  oprirea lui atunci cand acesta nu mai are apa in rezervor.
 2. Temporizator. Functia termporizator permite setarea timpului de functionare in functie de preferintele tale. In general, aparatele pot fi setate ca sa functioneze o ora, trei ore, sase ore, continuu pana la epuizarea apei sau intermitent.
 3.  Capacitatea potrivita in functie de spatiul in care functioneaza aparatul si de posibilitatea de a-l reumple. Cu cat capacitatea difuzorului este mai mare, cu atat va fi necesar umplerea mai rara a acestuia. Un difuzor cu capacitatea mare va face fata incaperilor mai spatioase, insa va ocupa mai mult spatiu.
 4. Designul. Deoarece pe piata se gasesc o varietate de modele, culori, forme, materiale, ideal este sa alegi un difuzor care sa se integreze perfect in spatiul in care functioneaza. Majoritatea difuzoarelor sunt realizate din plastic, dar exista si modele din lemn, sticla, chiar si metal.
 5. Tipul de alimentare. Alimentarea trebuie sa fie potrivita pentru locul in in care va fi amplasat difuzorul de arome. De exemplu, alimentarea prin usb este recomandata pentru difuzoarele de arome pentru birou sau masina, iar alimentarea la retea pentru cele folosite acasa.

Acestea sunt caracteristicile minime pe care trebuie sa le indeplineasca un difuzor de arome cu ultrasunele. Fiind cele mai importante functii ale unui astfel de aparat, acestea influenteaza pretul de achizitie al modelelor disponibile pe piata.

Pe zenix.ro, gasesti o gama variata de modele dintre care iti poti alege preferatul. Daca vrei sa achizitionezi mai mult decat un simplu difuzor de arome cu ultrasunete, iti recomandam sa te orientezi catre variantele premium care pot avea:

 • Telecomanda – pentru a controla difuzorul de la distanta; pentru a-l opri seara fara sa te dai jos din pat.
 • Lumini led in diferite culori – pentru o atmosfera colorata in incapere sau pentru a folosi difuzorul ca lampa de veghe.
 • Boxa bluetooth incorporata – pentru a completa momentele de relaxare cu muzica preferata.
 • Mai multe orificii de eliberare a vaporilor – modelul standard de difuzor dispune de un singur orificiu de eliberare a vaporilor, insa exista si modele cu doua sau chiar patru orificii.
 • Control direct de pe telefon cu ajutorul unei aplicatii. Super nu? Acum poti folosi telefonul pentru a controla difuzorul de arome cu ultrasunete.

Te asteptam cu mai multe informatii si noutati pe pagina noastre de Facebook  – Zenix si pe blogul de pe site-ul nostru – zenix.ro

Ce nu iti spune nimieni cand cumperi un difuzor de arome cu ultrasunete?

Caracteristicile standard ale aparatelor cu aromaterapie sunt la indemana oricui, insa nimeni nu atrage atentia atentia asupra detaliilor care te pot ajuta sa achizitionezi cel mai bun difuzor de aromaterapie.

Iata care sunt recomandarile comunitatii Zenix pentru tine atunci cand vrei sa fii atent la detalii!

 • Calitatea materialelor din care este realizat difuzorul de arome, dar si modul in care acesta este folosit si intretinut afecteaza direct durata de viata a aparatului.
 • Garantia standard a difuzoarelor de arome este de 24 de luni. Garantia standard nu include schimbarea placutei cu ultrasunete sau schimbarea circuitelor electonice care prezinta urme de apa, desi aceste doua defectiuni se afla in topul celor mai frecvente defectiuni pentru difuzoarele de arome cu ultrasunete. Tocmai de aceea este important sa te asiguri ca magazinul de la care cumperi difuzorul de aromaterapie ofera gratuit sau contra cost service in cazul in care este nevoie.

Zenix, de exemplu, ofera gratuit schimbarea placutei cu utrasunete o data si service-ul produselor contra cost ori de cate ori este nevoie. Plus, in cazul in care difuzorul de arome cu ultrasunete nu mai poate fi reparat, beneficiezi de o reducere de 10% pentru achizitia unui difuzor nou din magazinul nostru.

Te asteptam cu mai multe informatii si noutati pe pagina noastre de Facebook  – Zenix si pe blogul de pe site-ul nostru – zenix.ro

Menu