Femeile iubesc ritualurile de infrumusetare si sunt cliente fidele ale saloanelor de cosmetica. Momentele in care merg la salon pentru o noua coafura, manichiura, pentru un make-up profesionist sunt, dincolo de experiente care le pun in valoare frumusetea, timp de calitate pentru sine, ocazii in care reusesc sa se detaseze chiar si pentru cateva zeci de minute de grijile zilnice si de stresul cotidian.

Pentru ca frumusetea exterioara este si mai evidenta atunci femeile sunt fericite si relaxate, saloanele de cosmetica devin din ce in ce mai apreciate atunci cand ofera clientilor nu doar servicii de calitate, ci si o experienta aparte inca din momentul in care acestia le trec pragul.

Aromaterapia este o practica din ce in ce mai folosita in saloane de cosmetica.

Bazandu-se pe faptul ca mirosul este un factor esential in influentarea emotiilor si a starii de spirit, tot mai multe saloane folosesc difuzoare de arome si uleiuri esentiale naturale pentru a crea o atmosfera relaxanta, placuta, prietenoasa. De altfel, studiile spun ca femeile (care sunt cliente mult mai fidele decat barbatii in saloanele de cosmetica) au simtul mirosului mult mai puternic si mai fin decat barbatii, asadar sunt mai impresionate de o aroma placuta sau de un miros care le aduce o stare de calm, de fericire sau de energie.

Cine se poate bucura de beneficiile aromaterapiei in saloanele de cosmetica?

Folosite in difuzoare de aromaterapie, uleiurile esentiale atent alese in functie de proprietatile pe care acestea le au asupra starii de spirit sunt de ajutor atat pentru cei care lucreaza in saloane (personal care ofera servicii de hairstyle, nails, make-up), cat si pentru clientii saloanelor.

  • Uleiurile esentiale naturale citrice – lemon, portocala, grapefruitul aduc o energie pozitiva si ajuta la depasirea stresului si a strarilor de oboseala tocmai de aceea pot fi benefice pentru personalul saloanelor care trebuie sa fie de amabil,zambitor, pozitiv cu fiecare client in parte.
  • Uleiurile esentiale naturale de pin, menta, eucalipt – aduc o aroma proaspata, primitoare si ofera senzatia de curat, totodata energizeaza, de aceea pot fi folosite la intampinarea clientilor, in receptie sau in sala de asteptare.
  • Uleiul esential de salvie rezoneaza foarte bine cu hormonii feminini si poate fi folosit pentru a reda echilibrul dintre frumusetea exterioara si cea interioara; acesta se potriveste perfect saloanelor cosmetice adresate exlusiv femeilor.
  • Uleiul esential natural de bergamota calmeaza, linisteste, revigoreaza asa ca poate fi un ajutor excelent atunci cand clientii programati sunt grabiti, pretentiosi, nehotarati, nemultumiti. J

Care este cel mai potrivit loc pentru difuzarea uleiurilor esentiale in saloanele de cosmetica?

Difuzoarele de aromaterapie au un design discret si isi pot gasi usor locul in receptie, in sala de asteptare sau pe mesele de lucru din saloanele de cosmetica. 

Pentru a fi eficiente chiar si atunci cand salonul este spatios sau programul este prea aglomerat pentru a te ocupa de realimentarea difuzorului cu apa si uleiuri, este indicat sa alegi un difuzor cu o capacitate mare si o durata indelungata de functionare. Iata cateva modele potrivite:

Difuzor aromaterapie, Zenix, GX-20K, 500ml, 20+ ore, ultrasonic - Alb
  • Difuzor de aromaterapie ultrasonic Zenix Helios cu o capacitate de 600ml si durata de functionare de 17+ ore. Designul compact este usor de integrat in orice spatiu, iar capacitatea mare este practica pentru spatiile ample si pentru persoanele care au un program aglomerat.
  • Difuzor de aromaterapie ultrasonic Zenix GX-22K cu o capacitate de 1800ml si durata mare de functionare. Designul compact este usor de integrat in orice spatiu, iar capacitatea mare este practica pentru spatiile ample si pentru persoanele care au un program aglomerat.
Difuzor aromaterapie, Zenix, Chloris, 550ml, 17+ ore, ultrasonic, Stejar deschis

Frumusetea exterioara este mai vizibila atunci cand este sustinuta de o stare de bine.

Ofera-le frumusete si echilibru prin aromaterapie tuturor celor care trec pragul saloanelor de cosmetica!

Menu